Fastighetsservice

Fastighetsservice och teknisk förvaltning

Saknar ni någon som tar hand om er fastighetsservice? På DS Facility Management jobbar vi för att ge er bästa möjliga service efter era önskemål och krav. Få en heltäckande tjänst som gynnar både miljö och ekonomi, oavsett om ni har fastigheter eller andra lokaler.

Hos oss får ni alltid bra service till rätt pris, och vi erbjuder en mängd olika tjänster inom fastighetsservice – allt från jourtjänster till snöröjning på tak. Våra tjänster finns tillgängliga i hela Storstockholm och vår utbildade och trevliga personal ser alltid till att göra er nöjda. Vi är helt enkelt en samarbetspartner att lita på.

När ni är i behov av teknisk förvaltning är vi rätt partner. Våra fastighetstekniker kommer då ut till er och undersöker hur ni kan spara in på era kostnader. Detta kan göras genom allt från styrreglage av fläktar till ett noga planerat underhåll. Vi hjälper er att enkelt hålla koll på det tekniska i era fastigheter.

Står ni inför ett byggprojekt? Vi tillhandahåller förvaltningsexpertis i såväl projekt- som utförandefasen av byggprojekt. På så vis kan ni känna er trygga genom projektet när det kommer till ekonomi, miljö och kvalitet. Dessutom kan vår personal stå till tjänst med information om kostnad av löpande underhåll på era fastigheter.

Har ni frågor kring våra tjänster eller vill anlita oss för service av era fastigheter? Tveka inte att höra av er genom intresseanmälan här till höger, eller ring oss direkt. Vi gör fastighetsservice enklare för er. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters fastighetsservice vi utför.

•    Fastighetsvård
•    Klottersanering
•    Flytthjälp
•    Kontorsinredning
•    Vaktmästare/Handyman

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form