Flytthjälp

Flytthjälp

Vår ambition är att alla ska tycka det är lätt att flytta.

Är Ni på väg att flytta?
Luta er tillbaka och låt oss dra det tunga lasset. Vi skräddarsyr eran flytt från början till slut allt efter era önskemål. Av erfarenhet vet vi att företag som flyttar behöver all hjälp de kan få för att inte påverka verksamheten. Vi tar hänsyn till allt, och gör flytten till rena nöjet. Att flytta är ett stort ansvar som kräver omtanke och kompetens.

Vi flyttar när det passar er bäst.

Omorganisering, expansion eller ett behov av nya lokaler kan vara några anledningar till att flytta. Oavsett anledningen så tar vår personal hand om det praktiska hela vägen, så att flytten för er blir en positiv upplevelse.

Ingen flytt är den andra lik och vi kundanpassar en lösning som passar just ert företag. För att underlätta processen ytterligare tillhandahåller vi alltid en egen kontaktperson som leder er genom flytten och säkerställer att allt flyter på så att ni är helt nöjda.

Utifrån just era specifika behov sätter vi ihop en lösning som passar ert företag.

Vi tillhandahåller en flyttmanual som alla medarbetare på ert företag kan följa för att flytten ska löpa på utan problem.

Ni pekar vi slänger, man samlar på sig allt möjligt under åren. En flytt är ett perfekt tillfälle att rensa bort det man inte behöver det kan vara allt ifrån papper och broschyrer till skåp möbler eller skrymmande inventarier.
Vid större flyttningar kan arbetsbelastningen på den egna serviceavdelningen bli hög och extrapersonal från oss kan med fördel inhyras.

Sist av allt i en flytt är städningen, vi vet hur och vad som ska göras vid en flyttstädning.

Montering

Montering av möbler, gardiner eller tavlor utför våra monteringstekniker dagligen.
Vår personal har hög utbildning på de flesta av de stora möbelmärkena på marknaden.

Magasinering

Magasinering är ett lätt sätt att få lite extra utrymme. Ni får ett eget förråd som bara ni har tillgång till. Ni kan välja storlek, förrådstyp och magasinerings tid. Ni har dessutom tillträde till erat förråd och era saker sju dagar i veckan.
För ett företag kan det finnas behov av att lagra några pall till att outsourca hela sitt plocklager, vi hjälper er med en kostnads effektiva lösning . Våra utrymmen är tempererade och larmade så era saker är trygga hos oss. Vår utbildade personal kan hjälpa till med hantering och distribution av erat lager.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

•    Fastighetsvård
•    Klottersanering
•    Kontorsinredning
•    Vaktmästare/Handyman
•    Avfuktning och skadesanering
•    Avfallshantering

Flytthjälp DSFM

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form