Klottersanering

Klottersanering

Tjänster med livskvalitet. Visst påverkas vi av vår närmiljö. Lika väl som en vacker miljö kan få oss att må bra, lika dåligt mår man över motsatsen.

Våra saneringstekniker är specialutbildade och har lång erfarenhet av klottersanering på alla tänkbara ytor och underlag. Vi använder endast klotterbortagare som är biologiskt nedbrytbara enligt OECD:s normer.

Vår idé är att kostnadseffektivt tillgodose våra kunders behov av en ren och hel fasad fri från smuts och vanprydande klotter, utan att skada varken fasaden eller miljön.

Vi har tagit fram ett kostnadseffektivt och enkelt hjälpmedel för fastighetsförvaltare, fastighetsskötare, vaktmästare etc som sanerar klotter.

En effektiv portfölj fylld med produkter som är framtagna för enklare klottersaneringar inomhus.

Klotterskydd

Klottersanering av spray, tusch, tectyl och andra färger orsakar oundvikligen varierande åverkan på fasaden och kräver större användning av kemikalier. Om man applicerar klotterskydd kan skonsammare klottersanering utföras med mindre påverkan på underlaget och miljön. Pica kloterskydd är ett vaxbaserat vattenburet klotterskydd medel och fungerar som ett offerskydd. Efter borttagning av kloter skall ny applicering göras.

Klotterskydd kan med framgång användas på de flesta byggnadsmaterial.

Vi använder endast klotterskyddsprodukter som uppfyller OECD 302-B. Det innebär att de är biologiskt nedbrytbara, samt att det inte förstör reningsverkens process.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

•    Fastighetsvård
•    Flytthjälp
•    Kontorsinredning
•    Vaktmästare/Handyman
•    Avfuktning och skadesanering
•    Avfallshantering

 

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form