Vaktmästare/Handyman

Handyman per timme

Det ska vara enkelt att få praktiska saker utförda.

Våra händiga medarbetare står alltid redo att hjälpa till med alla typer av enklare hantverksjobb och montering. Det kan röra sig om allt ifrån att borra upp gardinstänger till att skruva ihop kontorsmöblerna. Vi kan även måla väggar och tak eller åta oss mindre byggprojekt. DSFM har självklart verktygen som krävs.

DS Facility Management strävar alltid efter enkelhet och tydlighet för våra kunder, vilket också var en av de viktigaste sakerna i vårt arbete med att förverkliga vår affärsidé.

Nu behöver ni inte längre vänta i evigheter på att hantverkaren ska komma, vi hjälper er med kort varsel.

Vi har länge sett att det behövs en pålitlig och flexibel lösning på just vaktmästeritjänster hos alla sorters företag. Det finns exempelvis sällan utrymme för mindre och medelstora företag att anställa en vaktmästare på heltid, dock finns det ett ständigt behov av diverse göromål, stora som små. Dessa typer av jobb får då ofta en receptionist eller annan anställd utföra på bästa möjliga sätt. Vi tror att era resurser kan utnyttjas på ett bättre sätt.

Våra vaktmästare kommer alltid till er med rätt kompetens och med rätt verktyg för att utföra dessa jobb. Vi sätter inga gränser för de tjänster vi erbjuder utan strävar alltid efter att tillgodose alla våra kunders behov. Behöver ni hjälp ofta eller kanske bara en enstaka gång så är DSFM till ert förfogande. Vi är tillgängliga för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare m.fl. i Storstockholm.

Ring oss om ni vill veta mer eller om ni vill boka en handyman.

Tel 08 – 12 00 39 00                                                                          

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.  Handyman DSFM

•    Fastighetsvård
•    Klottersanering
•    Flytthjälp
•    Kontorsinredning
•    Avfuktning och skadesanering
•    Avfallshantering

 

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form