Kontorsservice

DS Facility Management Kontorsservice med öga för detaljer

kontorsserviceEffektivitet och trivsel är oskiljaktiga

Vi har två utgångspunkter för våra kontorstjänster: effektivitet och trivsel. Där trivseln är stor ökar effektiviteten. Och effektivitet undanröjer både stora och triviala problem och skapar förutsättningar för den goda trivseln.

DS Facility Management vill på alla sätt stödja kundernas centrala verksamheter. Och inom alla våra verksamheter har vi ambitionen att vara branschledande.

Det är därför som vi är glada att kunna erbjuda entrémattor enligt era önskemål stora små med eller utan logga runda eller skräddarsydda. Det är därför vi levererar välbalanserade fruktkorgar till nytta och njutning för ert kontor. Det är därför vi sköter och inreder med växter på arbetsplatser. Det är därför vi ser till att lamporna alltid lyser och byter när det behövs. Vi ser också till att kaffet håller högsta nivå och att kaffe maskinen alltid är fräsch med mjölkslangar osv.  Och det är också därför vi hjälper till att öka våra kunders marknadsframgångar, både direkt och indirekt.

Vi på DS Facility Management har en utmärkande egenskap som gör oss unika – att alltid fokusera på det som är bäst för dig som kund, att alltid ge det lilla extra i engagemang och omtanke.

Vår ambition är att var proffs på service och får vi ta hand om helheten så kan ni koncentrera på er kärnverksamhet och blir framgångsrika. Och på en framgångsrik arbetsplats trivs alla.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters kontorsservice vi utför.

•    Entremattor
•    Hyra av kontorsväxter
•    Frukt på jobbet
•    Belysningsservice
•    Hyra av kaffemaskin
•    Hyr vattenmaskin
•    Catering

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form