Entremattor

Hyr entrémattor till bra pris

Är ni i behov av en entrématta i era lokaler? Hos oss på DS Facility Management kan ni hyra entrémattor till ett bra pris. Alla våra mattor håller hög kvalité och är framtagna för att samla upp smuts på ett effektivt sätt för att hålla lokalerna rena och snygga. Utöver detta erbjuder vi även logomattor och interiörmattor som lyfter era rum stilmässigt och förstärker ert varumärke på kontoret.

Utöver att vi tillhandahåller mattor i alla storlekar och färger erbjuder vi även service av dem. Detta innebär att vi både byter, tvättar och levererar mattor runt om i hela Sverige. Ni bestämmer själva hur ofta ni vill få mattorna tvättade och utbytta så anpassar vi oss efter era behov och önskemål. Vi besitter spetskompetens inom design och arbetar alltid med miljön i fokus för att ni som kund ska bli nöjd, detta gäller allt från transporter till tvättar.

Vi besöker er gärna för analys av behov genom att studera besökstrafiken hos er. På så vis kan vi ge er den mest optimala logomattan eller interiörmattan för just era behov. Nedan finner ni även de kategorier av mattor som vi kan erbjuda samt en beskrivning över dessa. Såväl produkter som tjänster från oss håller alltid en bra prisnivå.

Har ni frågor om våra entrémattor eller tjänster eller vill anlita oss? Fyll i intresseanmälan till höger så hör vi av oss, eller ring oss och ställ din fråga direkt. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

•    Frukt på jobbet
•    Hyra av kontorsväxter
•    Belysningsservice
•    Hyr kaffemaskin
•    Hyr vattenmaskin
•    Catering

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form