Frukt på jobbet

Noga utvald frukt på jobbet

Skapa en miljö som är trevlig för besökare och personal med färsk frukt på jobbet! Med ett av våra fruktabonnemang levereras färsk frukt varje vecka där vi erbjuder en säsongsmix av frukt i trevliga lådor på 5 kg.

Vi kan med kort varsel hjälpa er med det ni behöver inför eftermiddagens möte eller mottagning. Om ni har egna önskemål gällande fruktsorter eller arrangemang står vi gärna till tjänst.

Abonnemang i hela Sverige

Har ni verksamhet på flera orter i landet? Vi ser till att samordna era växter och fruktleveranser med en enda faktura för samtliga orter. Ni får därmed en mer effektiv administration samt mer överskådliga kostnader.

Frukt – naturens apotek

För att vi ska må bra är det viktigt att vi äter frukt och grönsaker dagligen. Undersökningar visar att personal trivs bättre på de kontor där färsk frukt finns att tillgå, samtidigt som frukt gör att personalen håller sig friska och pigga. Vi ser därför till att varje vecka välja ut det bästa ur naturens färgsprakande apotek, som vi sedan levererar till arbetsplatser över hela landet.

Fruktblandning efter era behov

frukt-bas

Fruktblandning ”Bas” – Det här är vår enklaste blandning med de fyra vanligaste frukterna, dvs. bananer, apelsiner, äpplen och päron. Ursprung och sorter varieras efter säsong. Ett prisvärt alternativ.

frukt-original

Fruktblandning ”Original” – En väl avvägd mix av bananer, äpplen, päron och apelsiner som grund. Korgen toppas sedan med läckerheter som t.ex. plommon, nektariner, clementiner och vindruvor baserat på säsong och tillgänglighet.

frukt-premium

Fruktblandning ”Premium” – Vår mest exklusiva korg. Vi grundar med de allra bästa basfrukterna för årstiden och lägger sedan tonvikten vid säsongsfrukterna, t.ex. nektariner, plommon och clementiner. Korgen innehåller även exotiska inslag som physalis och passionsfrukt.

eko

Fruktblandning ”EKO” – Här får ni en fin ekologisk korg med äpplen, bananer, päron och citrusfrukter, samt t.ex. plommon, clementiner eller kiwi – allt beroende på årstid och tillgång.

dsfm-glasfat

Fruktfat

När man ska lägga upp frukten på arbetsplatsen kan det vara fördelaktigt med ett fint fat. Vi erbjuder alla våra kunder fruktfat tillgängliga i flera olika färger. Fatet får ni mot en deposition om 750:-. Vid varje leverans ser vi till att lägga upp frukten på fatet för en trevlig och vacker presentation.

Goda paket

Samla kollegorna eller kunderna runt matbordet med våra härliga Frukostpaket eller Högtidspaket! Vi erbjuder flera färdiga paket som enkelt kan skräddarsys med säsongens läckerheter efter antalet närvarande, samt efter den aktuella högtiden.

bananerDet finns möjlighet att beställa extra bananer i påse på ca 2kg för 75:- samt mjölk till kaffet med priser från 22:-.

Få en kostnadsfri offert – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form