Frukt på jobbet

Frukt på jobbet?

Abonnera på fina fruktlådor

 

Färsk, noga utvald frukt varje vecka till Ert företag. Skapa en miljö som är trevlig för Era besökare och trivsam och nyttig för Er egen personal. Säsongsmix av frukt i trevliga lådor på 5 kg. Er personal trivs bättre om det finns färsk frukt på jobbet, samtidigt som de håller sig friska och pigga. Vi kan med kort varsel hjälpa Er med det Ni behöver inför eftermiddagens möte eller mottagning. Om ni har egna önskemål om fruktsorter eller arrangemang, står vi till er tjänst.
Abonnemang kan fås i hela Sverige.
Har Ni verksamhet på flera orter i landet?
Vi erbjuder Er som är verksamma på flera orter, samordning av Era växter och fruktleveranser. En faktura för alla orter, som effektiviserar administration och kostnader.

Bra med frukt på jobbet

Vi behöver god frukt och färska grönsaker för att må bra. Varje vecka väljer vi ut det bästa ur naturens färgsprakande apotek som vi levererar till arbetsplatser över hela landet. Fulla med vitaminer och näring. Och saftig njutning.

Det är enkelt att prova. Första korgen är alltid gratis*. Fruktabonnemangen är löpande avtal med en månads uppsägning. *Gäller vid abonnemang.

Vi har ett stort utbud av fruktlådor. Vilken låda passar bäst på just din arbetsplats?

 

frukt-bas

 

Fruktblandning ”Bas”– Det här är vår enklaste blandning med de fyra vanligaste frukterna, dvs bananer, apelsiner, äpplen och päron. Ursprung och sorter varieras efter säsong. Ett prisvärt alternativ, utan krusiduller. Bara god frukt, helt enkelt.

 

 

frukt-original

 

Fruktblandning ”Original” – En väl avvägd mix av bananer, äpplen, päron och apelsiner som grund. Korgen toppas sedan med säsongens läckerheter som t.ex. plommon, nektariner, clementiner, vindruvor m.fl. allt eftersom säsong och tillgänglighet.

 

 

frukt-premium

 

Fruktblandning ”Premium” – Det här är vår mest exklusiva korg. Vi grundar med de allra bästa basfrukterna för årstiden och lägger sedan tonvikten vid säsongsfrukterna, t. ex. nektariner, plommon, clementiner m.fl. Korgen innehåller också exotiska inslag som t. ex. physalis, passionsfrukt.

 

 

eko

 

Fruktblandning ”EKO” – Här får ni en fin ekologisk korg med äpplen, bananer, päron och citrusfrukter, t.ex. plommon, clementiner, eller kiwi – allt beroende på årstid och tillgång.

bananerNi kan beställa bananer i extra påse på ca 2kg för 75:-

 

 

Det går bra att beställa mjölk till kaffet. Priser från 22:-

Kanske vill ni pröva vårt populära Frukostpaket och/eller vårt Högtidspaket. Det innebär att vi levererar frukost samt säsongens godheter till årets högtider.

Fruktfat i glas

Vi erbjuder alla kunder snygga fruktfat i glas. Vid varje leverans kan vi lägga upp frukten på faten.

Faten får ni mot en deposition på 750 kr.

dsfm-glasfat

 

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

•    Entremattor
•    Hyra av kontorsväxter
•    Belysningsservice
•    Hyr kaffemaskin
•    Hyr vattenmaskin
•    Catering

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form