Hyr kaffemaskin

Hyr kaffemaskin till kontoret

Varje arbetsplats är unik, vi har kaffemaskiner till alla. Vi optimerar maskinen för ert företag med era förutsättningar.  En bra kaffemaskin på jobbet ger ett gott första intryck. En kaffeautomat ska vara lätt att använda, enkel att rengöra och snabb att leverera kaffe av bästa kvalité. Ett knapptryck är allt som krävs för att få ditt kaffe levererat.

Vi har valt att samarbeta med några av världens ledande tillverkare av kaffemaskiner för kontor och offentliga miljöer. Du kan göra espresso, cappuccino, cafè latte, varmchoklad, cafè crème eller te. Vi har även lösningar till er som vill ha färskt bryggkaffe.

Man kan inte göra gott kaffe utan goda bönor. Bönorna tas in från de ledande kaffeländerna i världen Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. I Italien tar man sedan hand om bönorna som sorteras efter kvalité och sort. Bönorna rostas på olika sätt beroende på vilken kaffe sort man vill ha.

Tillsammans provar vi ut vilken kaffeautomat och kaffesort som passar just er och som täcker upp alla era smakbehov. Alla kaffeprodukter från oss håller hög kvalité och vi strävar alltid efter att ge er bästa möjliga produkt och service till ett bra pris.

Ni får:

  • 1 års garanti
  • gratis service
  • fri installation
  • utbildning
  • framdragna ledningar

Allt för ett gott kaffe.

WMF 1500S och Esprecious är några av våra favoritmärken

WMF 1500SWMF 1500S

WMF 1500 S är en ny, modern och prisbelönad design, med extremt tysta kvarnar och en 8’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter på displayen under bryggtiden. Möjlighet till Easy Milk (för varm och kall mjölk) gör att man kan skapa sin personliga kaffedrink.

Den reducerade energiförbrukningen, minskad användning av kemikalier och nästan 100% återvinningsbara material gör maskinen till en “Grön maskin”.

WMF 1500S  + 3,5L mjölkkyl
2 kvarnar + 2*0,5 kg bönor
Färsk mjölk enkel rengöring
Läs mer om WMF 1500S.

Esprecious

Esprecious 22

Esprecious är en allsidig men ändå kompakt espressomaskin av fantastisk kvalitet med en översiktlig pekskärm. Du kan enkelt ställa önskad variant och styrka. Så blir du egen barista! Tack vare den

snygga designen med inställbar lysdiosbelysning runt displayen passar Esprecious  överallt!

Med Esprecious är det möjligt att göra proffsiga varma drycker av fantastisk kvalitet tack vare färskmalda bönor. Espresso, som bara en barista gör den.

Esprecious 22
2 kvarnar, 2*1kg bönor
2 behållare för torr mjölk och choklad
Läs mer om Esprecious.

Har ni frågor om våra maskiner eller är sugen på att hyra kaffemaskiner från oss? Fyll i intresseanmälan här till höger så hör vi av oss till er.

Ni kan alltid nå oss på tel: 08-12 00 39 00 för stora och små frågor om kaffet eller våra maskiner.

Varmt välkommen till oss på DS Facility Management.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

•    Entremattor
•    Hyra av kontorsväxter
•    Belysningsservice
•    Hyr vattenmaskin
•    Frukt på jobbet
•    Catering

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form