Hyra växter

Växtinredningar – en bra arbetsmiljö

Vad passar i era lokaler?

Gör er arbetsmiljö attraktiv och förbättra luftkvalitén med vackra växter. Bidra till en ökad trivsel genom att ge liv åt tomma väggar eller mörka hörn.

Inspirerande växtinredning

Vi besöker Er och tar fram ett gratis inredningsförslag med växter och krukor enligt Era önskemål. Vi erbjuder 2 stycken olika växtförslag Köp era växter med serviceavtal alternativ eller hyresavtal se nedan vad det innebär.

Köp växter med Serviceavtal:
Vi erbjuder Er att köpa de färdigplanterade växterna alternativ att vi tar hand om era befintliga växter. I samband med köpet tecknar Ni ett växtserviceavtal (12 månader), som innebär att vi under avtalstiden, ansvarar för att Era växter alltid ser fräscha och prydliga ut, och ser professionellt skötta ut. Alternativ att vi går igenom befintliga växter för att bedöma kvalité så att vår garanti ska gälla innan tecknande av serviceavtal.
I växtserviceavtalet ingår en växtgaranti som innebär att vi, utan extra kostnad, byter ut växter som av någon anledning förlorat sitt prydnadsvärde.
Våra växtskötare besöker er regelbundet varje månad. Besöksfrekvensen varierar beroende önskad skötselnivå och växternas behov.

Hyresavtal:
Hos oss är det enklare att hyra växter till erat företag. Vi tar hand om allt från kostnadsfritt förslag på växter och krukor som kan passa hos er, till service av växterna och även utbyte av växter som inte längre känns eller ser rätt ut hos er.
I våra hyresavtal ingår även skötsel av växterna och ni kan därför slappna av och bara njuta av den nya miljön. Dessutom erbjuder vi allt detta till riktigt bra pris. Med andra ord får ni en komplett växtservice till låg kostnad. Det gör vår växtservice till så komplett och enkelt det bara kan bli. Våra vackra gröna växter och snygga krukor kommer garanterat att göra sig bra i era lokaler. Alla växter registreras i ett serviceavtal så att ni får en tydlig bild på vad ni har.
Färdiga buketter
Vi kan leverera buketter till speciella tillfällen. Allt från enstaka bukett till stora blomster arrangemang. Piffa upp lite extra vid viktiga möten eller konferenser.  Varför inte en blomma till alla hjärtans dag eller till internationella kvinnodagen.
Att skänka en blomma till någon är ett bevis på uppskattning och respekt. Snittblommor är inte bara vackra de pryder omgivningen på ett alldeles speciellt sätt.

Gratis växtinredningsförslag
Vi besöker Er och tar i samråd med Er fram ett gratis inredningsförslag med växter och krukor enligt Era önskemål.

Fyll i intresseanmälan här till höger så hör vi av oss till er.
Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med att skapa en grön miljö på ert kontor.

företagsväxterföretagsväxter

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

•    Entremattor
•    Frukt på jobbet
•    Belysningsservice
•    Hyr kaffemaskin
•    Hyr vattenmaskin
•    Catering

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form