Lokalvård

Lokalvård och städservice i Stockholm

Proffs på städ – Proffs på service = DS Facility Management AB

Vi kan lokalvård helt enkelt och har hållit på med det hela våra liv. Vi tycker om att hjälpa våra kunder med deras olika typer av lokalvårds bekymmer. Hotellstäd, bodstäd på bygge, trappstädning, kontorsstädning. Alla mkt olika en del vill ha 2 ggr per dag en del önskar 1 ggr/vecka. Vad är bäst för er? Vi hjälper gärna till med vår kunskap och syr ihop ett förslag tillsammans med fokus på miljö och ekonomi samt kvalité.

Vi på DS Facility Management har en utmärkande egenskap som gör oss unika – att alltid fokusera på det som är bäst för dig som kund, att alltid ge det lilla extra i engagemang och omtanke. Vi håller vad vi lovar, tar ansvar och ger allt och lite till i alla lägen för att du ska bli nöjd. I vår värld är det en självklarhet att skapa, bygga och utveckla goda relationer i syfte att etablera långsiktiga förtroenden med våra kunder.

Lokalvård och städ med kvalitet

Vi kan lokalvård, vi har hög kapacitet och lång erfarenhet vilket avspeglas i våra kundreferenser. Vi kan erbjuda alla former av städning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstäd, centrumstäd, hotell-/konferensstädning, garage etc
DS Facility Management är leverantören för dig som söker engagemang och känsla för helheten inom Facility Management. Oavsett om det handlar om punktinsatser eller helhetslösningar är vi lyhörda med ett öga för detaljer. Vi är genuint engagerade när vi skapar lösningar för våra kunder i vår strävan att skapa långvariga samarbeten.

Vi har lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé. Vi har kunder i alla storlekar och branscher, vår erfarenhet, flexibilitet och vilja att alltid göra vårt yttersta skapar resultat.

Vi har lång erfarenhet av allt inom lokalvård och städning av många olika sorters lokaler. Städservice utför vi i många olika sorters miljöer och några är: kontorsstädning, centrumstädning, flyttstädning, storstädning, trappstädning, byggstädning, fönsterputsning, hotellstäd, hushållsnära tjänster, klinikstädning, klottersanering, labstädning, mattvätt, slipning av trägolv, oljning av trägolv, Twister metoden för stengolv, osv.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna ang de olika sorters städ vi utför.

•    Kontorsstädning
•    Flyttstädning
•    Fönsterputs
•    Storstädning – Byggstädning
•    Trappstädning
•    Hotellstäd – Konferens – Restaurang – Bar
•    Centrumanläggningar – bilhallar – publika ytor
•    Butiksstädning
•    Garagestädning

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form