Butiksstädning

Butiksstädning

Oavsett vilken typ av butik ni har kan vi se till att städningen möter de krav och behov ni har. Vi vet vikten av en ren och fräsch butik både hos anställda och hos de som besöker er. Kundupplevelsen är mycket beroende av lokalernas renlighet. Med butiksstädning från oss får ni bästa möjliga service av erfarna lokalvårdare till bra pris. Vi gör det enklare för dig att få en snygg och ren butik där såväl personal som kunder kommer trivas.

Ni bestämmer själva vilken tid på dygnet, vilka dagar i veckan och hur det ska städas och vi anpassar hela tiden vår butiksstädning efter era behov och önskemål. Bland annat kan vi erbjuda tvätt av entrémattor, grovrengöring, fönsterputs och polering av golvytor. Även livsmedelshygien i form av rengöring av chark- och produktionsanläggningar samt rengöring av alla ytor, från hyllor och kassor till rulltrappor, är något vi kan hjälpa dig med. Tack vare vår erfarenhet av lokalvård i såväl stora som små butiker kan vi tillhandahålla högklassig städning samt hygien- och bakteriekontroller efter era önskemål.

Få en snygg och ren butik och anlita oss redan idag. Fyll i vår intresseanmälan till höger så hör vi av oss snart. Hör även gärna av dig om ni har frågor kring någon av våra tjänster. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form