Centrumanläggningar

Lokalvård av centrumanläggningar, bilhallar och publika ytor

Söker ni efter en städfirma som inte missar detaljerna och som kan städa efter era önskemål och behov? Vår erfarenhet gör oss till en pålitlig och ordentlig samarbetspartner.

Vare sig det gäller städning av bilhall eller lokalvård av centrumanläggningar av annan sort är stor flexibilitet hos städbolaget ett måste. Har ni vissa områden som behöver städas tidigt på morgonen och andra som är i behov av rengöring på kvällarna? Detta är inget problem för oss och vi anpassar vår lokalvård helt efter era önskemål. På så vis kan era lokaler hållas i bra skick när de behöver det som mest. Även om ni behöver löpande städning av publika ytor för att hålla dem snygga och fräscha under hela dagen kan ni anlita oss.

Få lokaler som representerar er på bästa sätt. Tillsammans med oss som städpartner kommer ytorna hållas i gott skick och såväl personal som besökare kommer trivas. Vårt engagemang för städning är högt och vi ger gärna tips och råd för dig som är osäker kring vilken typ av städning eller hur ofta ni kommer behöva tjänsten.

Anlita oss för städservice av centrumanläggningar redan nu. Fyll i vår intresseanmälan till höger så hör vi av oss med en kostnadsfri offert. Självklart är ni även välkomna att kontakta oss med eventuella frågor kring våra tjänster. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form