Flyttstädning

Flyttstädning


Oavsett om ni vill anlita oss för städning i lägenhet, villa eller om ni behöver flyttstäda inför kontorsflytt så hjälper vi gärna till. Inget projekt är för litet eller for stort för oss. Vi utför flyttstädning bland annat i Stockholm med omnejd, men tveka inte att höra av dig om ni bor något längre bort.

Våra erfarna och duktiga lokalvårdare ser alltid till att lämna er med ett bra resultat. Det gör oss till en trygg samarbetspartner att anlita vid såväl flyttstäd som annan städning. Vi använder oss av en checklista vid flyttstädning för att säkerställa att allt blir rengjort in i minsta detalj. Denna checklista lämnar vi sedan till er så ni kan följa upp det arbete som gjorts. Checklistan vi utgår från hittar ni längre ner på sidan. Saknar ni något på listan så ordnar vi det.

Vi har lång erfarenhet av lokalvård, är otroligt serviceinriktade och flexibla i våra tjänster gällande dagar och tider och kan därför anlitas med kort varsel. Vår flyttstädning håller lågt pris och ni kan fylla i vår intresseanmälan till höger för en kostnadsfri offert inför jobbet. Glöm inte att ni som privatperson även kan göra avdrag för denna tjänst och om ni önskar kan vi göra avdraget direkt på fakturan.

Kontakta oss redan nu för att boka tid för ert flyttstäd. Självklart får ni även gärna höra av dig om ni har frågor kring våra tjänster. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

Checklista flyttstädning

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form