Fönsterputs

Miljövänlig fönsterputs


Vi utför fönsterputs bland annat i Stockholm med omnejd och håller alltid en bra prisnivå. Våra fönsterputsare har god erfarenhet och klarar därför av alla typer av fönster och putsar både insidan, utsidan och mellan glasen om så önskas. Att tvätta fönster kan kännas jobbigt om de är belägna högt upp eller om man inte har tid.

Vi anpassar oss helt efter dina tidsramar och har utrustning som stödjer fönstertvätt på upp till 54 meters höjd. Vid fönsterputs på upp till 15 meter tillkommer ingen extra kostnad för lift. Vare sig ni behöver hjälp en gång eller om ni önskar löpande kontrakt där vi kommer önskat antal gånger per månad eller år kan ni lita på oss.

Miljön är viktig för oss och vi använder oss därför alltid av miljövänliga produkter. Alla putstjänster utförs under största säkerhet av våra noggranna och duktiga fönsterputsare och vi skräddarsyr tjänsterna för att inte störa ert dagliga arbete.

Få en klarare utsikt från era fönster. Kontakta oss redan idag och anlita oss för er nästa fönstertvätt. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar kring tjänsten. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

Fönsterputs DSFM

Fönsterputs i Stockholm

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form