Garagestädning

Garagestädning

När vi utför städning av garage är vi noggranna med detaljerna och rengör vid maskiner på ett säkert sätt. Vi rekommenderar löpande rengöring för att hålla nere såväl driftkostnaden som reparationskostnaden av maskiner. Sopning och spolning är något som ofta kan leda till att brunnar sätts igen, därför undviker vi detta och använder maskiner som sopar och skurar golvet på ett optimalt sätt.

Våra maskiner möjliggör även rengöring av stora ytor på kort tid, något som blir kostnadseffektivt för er. Vi har stor kompetens inom städning av garage och skräddarsyr gärna denna tjänst efter era behov. Vårt mål är att skapa ett samarbete där du känner dig trygg och där städningen kan förbättra er miljö avsevärt, oavsett om det gäller stora eller må garage, lager eller centrallager.

Anlita oss för er nästa garagestädning. Fyll i vår intresseanmälan här till höger så hör vi av oss till er. Har ni frågor kring våra tjänster får ni gärna ringa eller maila oss så svarar vi på dem. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form