Hotellstäd

Städning för hotell, konferens, restaurang och event

Hotellstädning Stockholm
På DS Facility Management erbjuder vi hotellstäd, städning av konferens och event som golfanläggningar. Tack vare vår erfarna och väl omtyckta personal får ni noggrann städning in i minsta detalj. Vi skräddarsyr våra städtjänster efter era önskemål och behov och håller en bra prisnivå. Vi är en trygg samarbetspartner ni kan lita på. All vår städning sker med hänsyn till miljön och alla produkter vi använder har minsta möjliga miljöpåverkan.

Städning av hotell

Vi har lång erfarenhet av hotellstädning och ser alltid till att leverera bästa möjliga resultat vare sig det är ute i lokalerna eller i hotellrummen. Vi vet att det är högt tempo på hotell och att gäster förväntar sig ett rent och fräscht rum som är genom vädring har en doft av frisk luft. Alla våra lokalvårdare är utbildade inom hotellstäd för att kunna möta de behov och krav som finns. Innan vi börjar vårt arbete går vi igenom era önskemål och skräddarsyr tjänsten efter det. Sedan görs checklistor för att samma noggrannhet ska ske vid varje städpass.

Städning av konferenslokaler och restauranger

Utöver hotellstädning erbjuder vi även städning av konferenslokaler och restauranger. Även här kan vi skräddarsy lokalvården för att den ska passa era önskemål. Vår duktiga personal har en stor känsla för service och strävar alltid för att göra det bästa arbete de kan och håller en ständigt hög nivå. När ni anlitar oss för städning får ni rena och trevliga lokaler som besökare och gäster kommer rivas i.

Städning av andra lokaler och tilläggstjänster
Vi tillhandahåller även städning på exempelvis golfanläggningar och andra anläggningar som är mer säsongsbetonade. Dessutom kan ni anlita oss för kringtjänster som exempelvis parkering av bilar, hjälp med att bära bagage, receptionsarbete, diskning och mycket annat. Dessa tjänster kan ni anlita oss för per timme om så önskas.

Vill ni anlita oss för någon av dessa tjänster? Fyll i vår intresseanmälan här till höger så hör vi av oss med en offert. Självklart kan ni även ringa eller maila oss om ni har frågor eller funderingar. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

Städinstruktion – hotellrum

Periodiskt underhåll hotell

Checklista Porter/Hotellvärd

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form