Kontorsstädning

Miljövänlig kontorsstädning

Vill ni ha städhjälp från personal som ni kan lita på och som har erfarenhet av arbetet? På DS Facility Management erbjuder vi kontorsstädning bland annat i Stockholm med omnejd. Vi vet hur viktiga detaljerna är och ser alltid till att lämna dig med ett fläckfritt resultat som ni kan njuta av. Se till att era lokaler får den miljövänliga städning den förtjänar.

Kontorsstäd från oss innebär att ni får en skräddarsydd tjänst som passar er och era behov. Vare sig ni har stora eller små lokaler så står vi till förfogande. Hos oss är det enkelt att få kontorsstädning som ni önskar. Ni bestämmer själva hur ofta och när på dygnet ni vill att våra lokalvårdare är på plats hos er. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt besök och offert inför er bokning av oss och vi strävar alltid efter att skapa ett nära och kommunikativt samarbete.

Exempel på vad vår städhjälp kan innebära utöver lokalstädning är tvätt av handdukar och mattor, fönsterputsning, storstädning, funktionsavtal, oljning av trägolv samt heltvätt av toaletter och kök. Dessutom utför vi även miljöstädning där vi rengör allt från ventilationer och armaturer till rör. Vi lägger stor fokus på miljötänk och använder därför enbart miljövänliga produkter.

Vill ni anlita oss för skräddarsydd kontorsstädning eller har ni frågor kring tjänsten? Fyll i intresseanmälan till höger så hör vi av oss. Eller ring och prata med våra duktiga medarbetare på en gång. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form