Storstädning

Storstädning, byggstädning och golvvård

Våra lokalvårdare har hög känsla för service och utför alltid sina arbeten med största noggrannhet. Det gör oss till en trygg samarbetspartner som skräddarsyr städtjänsterna efter era specifika behov och önskemål. Alla våra tjänster håller bra prisnivå och städningen sker med minsta möjliga miljöpåverkan.

Storstädning

Storstädning är något såväl lokalerna som människorna som vistas där mår bra av. Vi erbjuder storstädning där inga detaljer missas och som anpassas efter era behov. Vare sig det handlar om ett privat hem eller företag av olika slag kan ni anlita oss för denna tjänst och vara säkra på ett gott resultat. För er som behöver storstädning i Stockholm där flexibilitet, ärlighet och kunskap är viktigt är vi det perfekta valet. Våra fantastiska lokalvårdare strävar alltid efter perfektion och en hälsosam miljö.

Byggstädning och golvvård

Byggstädning och golvvård är ytterligare tjänster som vi tillhandahåller. Här städar och förbereder vi för att ni ska få en säker och fräsch byggarbetsplats att verka i. Vi tar även bort ert byggdamm utan att använda kemikalier, något som gynnar er hälsa. Golvvården vi utför innefattar allt från noga rengöring till oljning av trägolv för att ge en ny, slitstark yta.

Vill ni anlita oss för någon av dessa tjänster eller veta mer? Fyll i intresseanmälan till höger så hör vi av oss till er. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form