Trappstädning

Trappstädning

När ni behöver hjälp med trappstädning är vi på DS Facility Management ett tryggt val av samarbetspartner. Vår erfarna och duktiga personal erbjuder trappstädning bland annat i Stockholm med omnejd och ser alltid till att göra sitt yttersta när de utför lokalvård. Dessutom kan vi skräddarsy våra tjänster efter era behov och därmed skapa en tjänst som fungerar för just er.

Vare sig det handlar om tid på dygnet, antalet dagar i veckan eller önskade kringtjänster ser vi till att utföra trappstäd som ni känner er nöjda med. Genom en välstädad och snygg fastighet så kommer såväl boende som besökare att känna högre trivsel och må bättre. Dessutom visar det att ni bryr er om såväl boende som fastighet. Vare sig ni är en mindre fastighetsägare eller en större är ni varmt välkomna att vända er till oss.

Under årets kallare månader brukar behovet av trappstädning öka och vi kan då se till att utöka antalet besök per vecka om ni önskar detta. Våra tjänster håller alla låg kostnad och vi använder oss av produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Utöver trappstäd erbjuder vi även kringtjänster som snöskottning, gräsklippning och larmrondering. Något som underlättar för er då ni slipper vända er till flera samarbetspartners.

Anlita oss för er trappstädning. Fyll i vår intresseanmälan här till höger så hör vi av oss med information. Vi tar gärna emot frågor och funderingar och svarar er så snart vi kan. Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form