fbpx

Blog

Är du vår nya Stjärna?

DS Facility Management söker Sales and Social Media Agent.

 

Som Sales Agent kommer du bearbeta befintliga kunder främst via telefon och online men också ute hos kund. Du kommer att ansvara för att genom mer- och korsförsäljning bygga upp våra befintliga kunder. På sikt innebär det att du skapar långsiktiga relationer med de kunder du ansvarar för.

 

Som Social Media Agent blir du ansvarig för vår synlighet och kommunikation i sociala medier såsom LinkedIn, Instagram, Facebook, Blogg och Twitter. Du gillar och behärskar att fota, filma och skriva texter. Tillsammans med vår VD och andra medarbetare kommer du skapa ett onlineflöde som är modernt, attraktivt och bransch unikt.

 

Din roll är fördelad på 80% sälj och 20% marknad.

 

Det skulle vara bra om du har erfarenhet av försäljning, mötesbokning, kundmöten och förhandling. Du är känd för ditt Intresse av försäljning och av att vara kontaktskapande. Vidare är du kommunikativ såväl skriftligt som verbalt och kan hålla ett professionellt språk.

 

Det är viktigt för oss att du har ett brinnande intresse att lära dig produkterna vi säljer och att du har en god känsla för vad kunden vill ha. Vi söker dig som gillar att ta kontakt och vara drivande i din försäljning, har lätt för att knyta kontakter och ta egna initiativ, t ex komma med förslag på säljkampanjer och kreativa, flexibla lösningar för kunden.

 

Du drivs av resultat och aktivitet samt har lätt för att skapa goda relationer både med kunder, medarbetare och distributörer tack vare att du är lyhörd och visar ett personligt intresse.

 

Som person tycker du att det är kul att jobba på ett medelstort och snabbväxande företag där du får vara med och ta en viktig roll. Hos oss är det nära till beslut och du kommer själv få vara med och påverka. Därmed får du möjlighet att växa inom vår organisation.

 

Vi ser att du som person är lösningsinriktad och naturligt tar ditt ansvar. Du besitter en hälsosam dos tävlingsinstinkt och får gärna vara charmig och social. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tillträde ser vi gärna så fort som det är möjligt.

Välkommen med din ansökan till vår försäljningschef Tommy Ståhl på tommy@dsfm.se

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form