Blog

Avfallshantering

Avfallshantering

Det är inte alltid lätt att sortera sopor och annat avfall på rätt sätt. Men det är ytterst viktigt för vår miljö och vår framtid. Vi erbjuder avfallshantering för alla branscher allt ifrån det lilla företaget till industri. Det är upp till varje kommun att på ett korrekt och effektivt sätt återvinna vårat avfall. Men dom gör inte hela jobbet själva vi måste också hjälpa till.

Recycling

DS Facility Management hjälper er att ta erat ansvar för sopor och avfall. Vi har lösningar för oavsett vilket överblivet material det handlar om. Förebyggande av avfall är prioriterat enligt den europeiska och den svenska avfallstifningen. Prioriteringar för vårat avfall är förebyggande av avfall, återanvändning, materialåtervinning och energiåtervinning.

Naturvårdsverket har i sin förebyggandeplan från 2013 valt att fokusera på fyra avfallsströmmar som har stor miljöpåverkan:

  • textilier
  • mat
  • elektronik
  • bygg- och rivningsavfall.

I Sverige är det Naturvårdsverket som har ansvar för att minska avfallsmängderna och minska mängden farligt avfall i det vi slänger. Med rätt hantering och sortering av vårat avfall kan vi göra avfalls hanteringen enkel och smidig för er. Vi hämtar och återvinner erat avfall på ett korrekt sätt detta gör till att ni inte själva behöver spendera tid och resurser. Att låta oss ta hand om erat avfall blir en besparing för er oavsett om det handlar om små eller stora mängder.

Vi berättar mer än gärna om hur vi kan effektivisera hanteringen av erat avfall både ekonomiskt och praktiskt.

Ladda ner vår sopsorteringsguide.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters fastighetsservice vi utför.

•    Fastighetsvård
•    Klottersanering
•    Flytthjälp
•    Kontorsinredning
•    Vaktmästare/Handyman

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form