fbpx

Blog

Dags att boka vårputs

Rena fönster ger gott intryck. Att ha rena fönster på kontoret eller i skyltfönstret är inte bara trevligt för personalen era kunder upplever företag eller butiken som har bra underhåll på fönster mer tilltalande.

 

Det är inte lätt alla gånger att putsa fönster själv det kan handla om fönster på höga höjder eller stora glaspartier som inte får vara fläckiga eller finnas ränder på.

 

Vi vet vad rena fönster betyder för trivsel. Rena fönster förhöjer köplusten i butiker då man minimerar gränsen mellan ute och inne. Med erfaren personal inom detta område ger vi er rena fönster på ett professionellt sätt.

Vi anpassar fönsterputs efter era behov. Kunder i en butik ska inte se att fönsterna putsas de ska bara vara rena därför ser vi alltid till att putsa sådana fönster innan eller efter butikstiderna om ni vill.

 

Miljön är viktig för oss och därför använder vi produkter och metoder som är miljövänliga. Med en mångårig kompetens i bagaget och våra professionella medarbetare gör vi så att varje jobb blir utfört till 100 %.

 

Vi kommer åt varje fönster i era lokaler. Vi är utbildade att utföra jobb med skylift eller takfasta korgar.

En del verksamheter med känsliga miljöer krävs behandling med avjoniserat vatten, vilket vi också kan erbjuda.

 

Många tror att fönster inte går att pustas i minusgrader med det stämmer inte vi putsar fönster även vintertid. Det finns inte ett gemensamt recept på fönsterputs, vi väljer det som är bäst för er.

 

Oftast är de enkla metoderna de bästa. Vatten och citron är ett gammalt recept som nästan alltid fungerar. Ett måste när man putsar fönster är rena trasor och en bra fönsterskrapa. Visste du att fönsterskrapor är en färskvara, gummit i skrapan måste vara färskt för att få bra resultat.

 

Läs mer på våran hemsida www.dsfm.se/lokalvard/fonsterputs

 

Kontakta oss redan idag och anlita oss för er nästa fönstertvätt. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar kring tjänsten.

 

Varmt välkommen till oss på DS Facility Management!

 

Fönsterputs DSFM

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form