Fastighetsservice

Fastighetsservice och teknisk förvaltning att lita på

Få fastighetsservice ni kan lita på. Vi på DS Facility Management jobbar hårt för att med våra fastighetsskötare ge er bästa möjliga fastighetsservice baserat på just era behov. Med oss får ni en heltäckande tjänst som gynnar både miljö och ekonomi, oavsett om ni har fastigheter eller andra lokaler.

Eftersom vi är noga med att alltid utföra bra service till rätt pris erbjuder vi en mängd olika tjänster inom fastighetsservice – från jourtjänster till snöröjning på tak. Våra tjänster finns tillgängliga i hela Storstockholm där vår utbildade och trevliga personal alltid ser till att göra er nöjda. Vi är helt enkelt en samarbetspartner att lita på.

Teknisk förvaltning och byggprojekt

När ni är i behov av teknisk förvaltning är vi rätt partner. Våra fastighetstekniker kommer då ut till er och undersöker hur ni kan spara in på era kostnader. Detta kan omfatta allt från styrreglage av fläktar till ett noga planerat underhåll. Vi hjälper er att enkelt hålla koll på det tekniska i era fastigheter.

Står ni inför ett byggprojekt? Vi tillhandahåller förvaltningsexpertis i både projekt- och utförandefasen av byggprojekt. Tack vare detta kan ni känna er trygga genom hela projektet vad gäller ekonomi, miljö och kvalitet. Vår personal kan även stå till tjänst med information om kostnad av löpande underhåll på era fastigheter.

Gör fastighetsservicen enklare för er – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters fastighetsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form