fbpx

Flytthjälp

Flytthjälp & magasinering vid företagsflytt

Med ambitionen att alla ska tycka att det är lätt att flytta ser vi till att dra det tunga lasset åt våra kunder. Vi skräddarsyr er företagsflytt från början till slut helt enligt era önskemål. Vi vet av erfarenhet att företag som flyttar behöver all hjälp de kan få för att inte verksamheten ska påverkas negativt, och just därför är vi noga med att ta hänsyn till allt. Alltid med stor omtanke och kompetens.
Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

Kontorsflytt med egen kontaktperson

Omorganisering, expansion eller ett behov av nya lokaler kan vara några anledningar till en kontorsflytt. Oavsett orsaken till er flytt tar vår flyttpersonal hand om det praktiska längs hela vägen för att flytten ska kunna bli till en positiv upplevelse för er.

Tillsammans med er och utifrån just era specifika behov sätter vi därmed ihop en lösning som passar ert företag. Vi tillhandahåller även en flyttmanual som alla medarbetare på ert företag kan följa för att flytten ska löpa på utan problem. För att underlätta processen ytterligare tillhandahåller vi en egen kontaktperson som leder er genom flytten och säkerställer att allt flyter på som det ska.

Vi slänger det ni inte vill ha kvar

Eftersom det är lätt hänt att man samlar på sig allt möjligt under åren är en flytt är ett perfekt tillfälle att rensa bort det man inte behöver, och där hjälper vi mer än gärna till. Papper, broschyrer, skåp, möbler, skrymmande inventarier, oavsett vad ni vill göra er av med slänger vi det.
Vid större flyttningar kan arbetsbelastningen på den egna serviceavdelningen bli hög. Ni kan då med fördel hyra in extrapersonal från oss.

Flyttstädning

Flyttstädningen är en viktig bit i flyttpusslet, och som självfallet inte får försummas. Med lång erfarenhet och välutbildad personal vi vet hur och vad som måste utföras vid en flyttstädning.

Montering

Våra monteringstekniker kan utföra i princip allt inom att montera av möbler, gardiner eller tavlor. De har hög utbildning inom de flesta möbelmärkena på marknaden idag. Beroende på ert behov anpassar vi oss därefter.

Magasinering i Stockholm

Med magasinering kan ni snabbt och enkelt få tillgång till det extrautrymme ni är i behov av, med kostnadseffektiva lösningar. Vi ger ert ett eget förråd som endast ni har tillgång till. Vi låter er bestämma storlek, förrådstyp samt magasineringstid. Ni har även tillträde till ert förråd och tillhörigheter sju dagar i veckan. Samtliga av våra utrymmen är tempererade och larmade. Vår utbildade personal kan även hjälpa till med hantering och distribution av ert lager.

Flytthjälp DSFM

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för flytthjälp och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Låt oss ta hand om er kontorsflytt – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form