Kontorsinredning

Vi hjälper er med eran kontorsinredning

kontorsinredning
En inbjudande välkomstmiljö gör människor lugna och trygga. En genomtänkt entré skapar goda förutsättningar för mötet, och ett trevligt väntrum göra att väntan känns kortare. Det är även allmän kännedom att personal, som många gånger tillbringar 1500 – 2000 timmar om året på jobbet, blir mer effektiv i sitt arbete när de trivs.

Vi på DS Facility Management levererar helhetslösningar inom inredning för kontor. När du väljer kontorsmöbler och kontorsinredning för din verksamhet är kvalitet och utseende två viktiga parametrar att ta med i beräkningen, och det är för just detta som våra inredare finns till. De skräddarsyr inredningen efter hur era behov och önskemål ser ut, och efter hur en vanlig dag ser ut för era anställda.

Från små förändringar till hehetslösningar

För vissa företag räcker det med små förändringar, för andra krävs det helhetslösningar som omfattar precis allt. Oavsett hur era kontor och framtida önskemål ser ut anpassar sig vi oss efter er, både vad gäller er kärnverksamhet såväl som era önskemål. Allt för att kunna ta fram en inredning som passar just er.
Få kontorsinredning ni trivs med – fyll i intresseanmälan.

kontorsinredning


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form