fbpx

Vaktmästare/Handyman

Anlita Handyman / Vaktmästare

Vi har sedan länge sett att företag idag behöver en pålitlig och flexibel lösning på vaktmästeritjänster. Det finns däremot sällan utrymme för mindre och medelstora företag att anställa en vaktmästare på heltid, medan behov av diverse göromål ständigt växer. Detta leder ofta till att dessa jobb istället får utföras av en receptionist, eller annan anställd, på bästa möjliga sätt. Vi är övertygade om att era resurser kan nyttjas bättre.

Vaktmästare tillgodoser befintligt behov

Enklare hantverksjobb, möbelmontering, borra upp gardinstänger, måla väggar och tak, mindre byggprojekt, oavsett vart era behov ligger är en handyman från oss lösningen på problemet. Med en handyman behöver ni inte längre vänta i evigheter på att hantverkaren ska komma, vi kommer istället på kort varsel och med samtliga verktyg som uppdraget kräver. Vi strävar alltid efter att vara enkla och tydliga gentemot våra kunder där vi prioriterar god kommunikation och hög service.

Rätt kompetens och verktyg

De vaktmästare som vi skickar ut till er har alltid den kompetens som krävs samt rätt verktyg för att utföra jobbet. Vi sätter inga gränser för de tjänster vi erbjuder, utan strävar alltid efter att tillgodose samtliga av våra kunders behov. Oavsett om ni behöver hjälp ofta, eller bara en enstaka gång, står vi därför till ert förfogande. Vi är tillgängliga för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsskötare runtom i hela Storstockholm.

Handyman DSFM

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita en vaktmästare/handyman genom oss samt ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få hjälp av en handyman idag – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika fastighetsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form