fbpx

Avfallshantering

Avfallshantering åt kontor och industri

Att hantera sopor och annat avfall är lika viktigt för vår miljö som för vår framtid. Det är därför som vi på SOL Facility Services erbjuder avfallshantering för allt från det lilla kontoret till den större industrin. Det är upp till varje kommun att på ett korrekt och effektivt sätt återvinna avfallet, men eftersom kommunerna inte gör hela jobbet själva står vi redo att hjälpa till.

Avfallshantering med ansvar

Recycling

Vi ser till att avlasta er genom att ta över ansvaret för sopor och avfall. Vi har effektiva och praktiska lösningar oavsett vilket material som är aktuellt. Förebyggande av avfall är en hög prioritet hos den europeiska samt svenska avfallsstiftningen, varpå vår fokus ligger därefter. Detta omfattar bland annat förebyggande av avfall, återanvändning, materialåtervinning samt energiåtervinning.

Naturvårdsverket har i sin förebyggandeplan från 2013 valt att fokusera på fyra avfallsströmmar med stor miljöpåverkan:

 • •    textilier
 • •    mat
 • •    elektronik
 • •    bygg- och rivningsavfall

Rätt hantering gör avfallshantering enkel

I Sverige är det just Naturvårdsverket som har ansvar för att minska avfallsmängderna och mängden farligt avfall i det vi slänger. Med rätt hantering och sortering av avfallet kan vi göra avfallshanteringen enkel och smidig för er. Vi hämtar och återvinner ert avfall på ett sätt som spar tid och resurser åt er. Att låta oss ta hand om ert avfall blir därmed till en besparing, oavsett hur små eller stora mängder det handlar om.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för avfallshantering och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Låt oss berätta mer om hur vi kan effektivisera er avfallshantering, både ekonomiskt och praktiskt – fyll i intresseanmälan.

Ladda ner vår sopsorteringsguide.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters fastighetsservice vi utför.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form