fbpx

Blog

Frukostpaket – Frukost på jobbet

Frukost är det viktigaste målet under dagen sägs det.

 

Nu kan du beställa frukost på jobbet hos DS Facility Management. Vi levererar frukost på jobbet med bröd av högsta kvalitet. Ni kan välja på yoghurt och musli, ett glas juice och en god smörgås med fina pålägg.

 

Att börja arbetsdagen med en ordentlig frukost gör att du och dina kollegor både mår och presterar bättre. 

 

Perfekt alternativ för att spara in arbetstid för dig själv eller er administrativa personal att köpa högkvalitativ frukost till jobbet utan behöva lägga tid på att själv gå och handla samt lägga tid på att räkna hur mycket som ska köpas och undvika att slänga mat som blir över.

 

Vi har mer än 350 produkter utöver vårt fruktsortiment. Mjölk, mineralvatten, nötter, snacks, godis, grönsaker, konferenskorgar och kaffe såklart. Ja helt enkelt allt som behövs på ett välfungerande kontor. Vi har samlat dessa produkter i olika paket för att göra ditt jobb som beställare tydligare och enklare.

 

Ni kan själva bestämma när vill ni ha leveransen, samma morgon eller dagen innan.

 

Vi levererar till arbetsplatsen eller där ni befinner er och anpassar leveransen till den tid på morgonen som passar er.

Vi har olika storleker och innehåll. Ni väljer vad en god frukost ska innehålla Bas, Original och Premium. Därefter anpassar du beställningen efter hur många ni är på företaget.

 

Las mer om vårt Frukostpaket.

Beställ på tel: 08 – 12 00 39 00

Frukostpaket DSFM1

 

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form