fbpx

Blog

KAM säljare på DS Facility Management AB

Är du vår nya Kam säljare? Välkommen ombord på vårt familjära företag och fortsätt vår framgångsresa tillsammans med oss. Som KAM säljare på DS Facility Management kommer du sälja våra produkter/ tjänster samt helhetslösningar. Du har ansvar för hela säljprocessen; från inbokning av möte med kund till anbud och avslut. Du har ett resultatansvar för uppsatt budget. Våra FM- lösningar innefattar lokalvård, förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, fruktkorgar samt växter, kaffe och kaffemaskiner mm. Du kommer även att få genomföra kundaktiviteter och hålla i kundpresentationer. I denna KAM-roll kommer du att få bygga upp din egen kundportfölj med fokus på storkunder och långvariga relationer. Vi har ett öppet klimat där du är med och utvecklar och påverkar vår verksamhet. Du rapporterar till försäljningschefen.

 

Vem är du
Som säljare vill du göra affärer och bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du är självgående, driven och uppskattar att bryta ny mark. För att trivas och lyckas i din säljroll tror vi även att du är övertygande, kreativ och strukturerad. Vi ser att du har en god insikt i FM-branschen med flera års erfarenhet av försäljning med storkundsansvar.

 

Vi erbjuder dig
Du kommer till ett härligt och fartfyllt företag som har en positiv arbetsmiljö. Dina kollegor är ett gäng drivna människor som älskar tävlingar, resor, after works och andra äventyr. Vi erbjuder dig tjänstebil och generös bonus. Kontoret ligger nära Täby Centrum. Du erbjuds ett jobb fullt av möjligheter där du med frihet under ansvar hanterar din KAM roll. DS Facility Management befinner sig i en stark expansiv fas och utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt person.

 

Om företaget
DS Facility Management AB är ett ungt och modernt bolag inom FM-branschen. Sedan starten januari 2012 har omkring 140 kunder valt att samarbeta med oss och vårt attraktiva helhetskoncept. Nyckelvärden hos oss är kvalitet, flexibilitet och snabb proffsig service. Vi omsätter 50 mkr och ska nu utöka vår säljavdelning med en KAM.

 

Välkommen att maila ditt CV och ansökan till vår säljchef Tommy Ståhl till tommy@dsfm.se

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form