Kontorsservice

Kontorsservice med öga för detaljer

kontorsservice
Vi på DS Facility Management har två utgångspunkter för våra kontorstjänster; effektivitet och trivsel. En bra trivsel ökar effektiviteten. Med effektivitet undanröjs både stora och små problem samt skapar bra förutsättningar för en god trivsel, vilket i sin tur leder till en framgångsrik arbetsplats. Det är därför som vi i erbjuder kontorsservice helt enligt era önskemål.

Skräddarsydd kontorsservice

Beställ en entrématta enligt era önskemål, vi har både stora som små samt med eller utan logga. Vill ni ha en fruktkorg till kontoret, eller behöver ni hjälp med inredning och skötsel av växter på er arbetsplats? Oavsett om ni vill att vi ser till att lamporna alltid lyser och byts när det behövs, eller om ni vill att kaffemaskinen ska vara fräsch med mjölkslangar, ser vi till att hjälpa er med era specifika behov. Detta för att direkt, och indirekt, kunna bidra till våra kunders framgångar.

Låt ett proffs ta hand om er kontorsservice – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om de olika sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form