Entremattor

Hyr personlig entrématta med tryck

Är ni i behov av en entrématta i era lokaler? Vi på DS Facility Management ger er möjligheten att hyra personliga entrémattor till ett bra pris. Samtliga av våra mattor håller hög kvalitet och är framtagna för att samla upp smuts på ett effektivt sätt. Det blir därmed lätt för er att hålla lokalerna rena och snygga. Utöver detta erbjuder vi även entrémattor med tryck samt interiörmattor som både lyfter era rum stilmässigt samt stärker ert varumärke på kontoret.

Entrémattor med mattservice

Bortsett från att vi tillhandahåller mattor i alla storlekar och färger erbjuder vi även högkvalitativ mattservice. Vi byter, tvättar samt levererar entrémattor till kontor runt om i hela Sverige. Ni bestämmer själva hur ofta ni vill få mattorna tvättade och utbytta samt när mattorna ska levereras.
Vi besitter spetskompetens inom design där vi även arbetar med miljön i fokus för att ni som kund ska bli nöjd. Detta gäller allt från transporter till tvättar.

Behovsanalys studerar besökstrafiken

Vi besöker er gärna för en behovsanalys där vi studerar besökstrafiken. På så vis kan vi ge er den mest optimala logomattan eller interiörmattan baserat på era behov. Samtliga av våra mattor erbjuds till ekonomiskt fördelaktiga priser.

Upptäck fördelarna med att hyra en personlig entrématta – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form