fbpx

Hyr kaffemaskin

Hyr kaffemaskin till jobbet

En bra arbetsplats kräver en bra kaffemaskin. Vi på DS Facility Management erbjuder ett brett sortiment av kaffeautomater för att kunna förse ert företag med den som svarar mot era behov. Från oss kan ni hyra en bra kaffemaskin som är lätt att använda, enkel att rengöra och som snabbt levererar kaffe av bästa kvalitet. Allt direkt på jobbet.

Kaffemaskiner från ledande tillverkare

Vi har valt att samarbeta med några av världens ledande tillverkare av kaffemaskiner för kontor och offentliga miljöer. Med ett enda knapptryck kan du därmed göra espresso, cappuccino, café latte, varmchoklad, café créme eller té. För er som vill ha färskt bryggkaffe har vi färdiga lösningar till hands.

Kaffebönorna rostas i Italien

Man kan inte göra gott kaffe utan goda bönor. Bönorna tas in från de ledande kaffeländerna Colombia, Etiopien, Indonesien och Kenya. Bönorna skickar därefter till Italien där de sorteras efter kvalitet och sort. Efter det rostas bönorna på olika sätt för att ta fram en varietet av kaffesorter.

Vi provar tillsammans med er ut vilken kaffeautomat och kaffesort som passar just ert kontor, och som täcker upp alla era smakbehov. Samtliga kaffeprodukter från oss är av högsta kvalitet. Vi strävar ständigt efter att ge er bästa möjliga produkt och service till ett konkurrenskraftigt pris.

Ni får:

  • •    1 års garanti
  • •    Gratis service
  • •    Fri installation
  • •    Utbildning
  • •    Framdragna ledningar

Våra kaffemaskiner

WMF 1500S och Esprecious tillhör våra kunders favoritmärken.

WMF 1500S

WMF 1500S

WMF 1500 S är en ny, modern och prisbelönad design med extremt tysta kvarnar. Kaffemaskinen har en 8’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter på displayen under bryggtiden. Möjlighet till Easy Milk (för varm och kall mjölk) gör det möjligt att skapa sin personliga kaffedrink..

Reducerad energiförbrukning, minskad användning av kemikalier samt nästan 100% återvinningsbara material gör maskinen till en s.k. Grön Maskin.

WMF 1500S  + 3,5L mjölkkyl

2 kvarnar + 2*0,5 kg bönor
Färsk mjölk enkel rengöring
Läs mer om WMF 1500S.

Esprecious

Esprecious 22

Esprecious är en allsidig men ändå kompakt espressomaskin av fantastisk kvalitet. Den översiktliga pekskärmen gör det enkelt för användaren att ställa in önskad variant och styrka. Tack vare den stilrena designen med inställbar lysdiosbelysning runt displayen passar Esprecious på alla kontor.
De färskmalda bönorna skapar varma drycker av fantastisk kvalitet.

Esprecious 22

2 kvarnar, 2*1kg bönor
2 behållare för torr mjölk och choklad
Läs mer om Esprecious.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten för er att hyra kaffemaskin genom oss samt anlita oss för ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Hyr in en högkvalitativ kaffemaskin till kontoret – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form