Hyr Vattenmaskin

Hyr vattenautomat till kontoret

För att kunna hålla koncentrationen och skärpan uppe en hel arbetsdag krävs det att man får i sig tillräckligt med vatten. Genom att hyra in en vattenautomat till kontoret blir det lätt för de anställda, och besökare, att alltid ha tillgång till fräscht och gott vatten.Office Line

Office Line

Office Line erbjuder det senaste inom kolsyrat och stilla vatten. Att designen är framtagen med ledande tillverkare i Sverige och Europa märks, vattenmaskinen har en exklusiv och stilren design med silverlinje på kanter och beslag. Att vattenautomaten är kostnadseffektiv och är lättplacerad samt har en hög kapacitet gör den till ett självklart val för både små som stora företag.

Läs mer om Office Line.

Aqua Design

Aqua Design Still och Aqua Design Sparkling är två exklusivt designade tapptorn i kromad mässing med rostfria kranar. Eftersom konstruktionen är skruvfri är vattenmaskinerna oerhört rena i sitt utförande, och passar därmed in i alla miljöer som kräver lite stil. Välj Aqua Design Still för kylt eller stilla vatten eller Aqua Design Sparkling för kylt, stilla & kylt samt kolsyrat vatten.

Design Still & Design Sparkling

Läs mer om Aqua Design Sparkling
och Aqua Design Still
.

Refillflaska

Refillflaskan blå Refillflaskan är en smart och snygg lösning att använda sig av på företaget, restaurangen eller i hemmet. Flaskan är mycket tålig och utformad på ett sätt som gör den näst intill hygieniskt perfekt. Designen gör även flaskan enkel att rengöra, både i maskin och manuellt. För restauranger finns specialdesignade diskbackar med plats för både flaska och kork. Det går även att få företagets logo på flaskan. Refillflaskan finns i storlekarna 0,5 och 0,8 liter, välj mellan svart och aqua blå kork.

Läs mer om Refillflaskan.

Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form