Hyra växter

Hyr kontorsväxter för en bättre arbetsmiljö


Gör er arbetsmiljö attraktiv och förbättra luftkvaliteten med kontorsväxter. Att hyra gröna växter bidrar till en ökad trivsel där växterna ger liv åt tomma väggar eller mörka hörn. För att hjälpa er att ta fram det som passar just ert kontor besöker vi er på plats. Vi tar därefter fram ett gratis inredningsförslag på växtinredning med växter och krukor enligt era önskemål. Vi erbjuder alltid två olika växtförslag för att ni ska kunna välja det som passar er bäst. Ni kan även välja mellan ett serviceavtal eller att köpa era växter med serviceavtal. Här nedan ser ni vad respektive innebär.

Växter med serviceavtal

Med ett serviceavtal väljer ni själva om ni vill köpa de färdigplanterade växterna eller om vi ska ta hand om era befintliga växter. I samband med köpet tecknar ni ett växtserviceavtal (12 månader) som innebär att vi under avtalstiden ansvarar för att era växter alltid ser fräscha, prydliga samt professionellt skötta ut. Vi kan även gå igenom era befintliga växter för att bedöma kvaliteten, detta för att vår garanti ska gälla innan tecknande av serviceavtal.

Våra växtskötare besöker er regelbundet varje månad. Besöksfrekvensen varierar beroende på önskad skötselnivå samt växternas behov. I växtserviceavtalet ingår en växtgaranti som innebär att vi, utan extra kostnad, byter ut växter som av någon anledning förlorat sitt prydnadsvärde.

Växter med hyresavtal

Med ett hyresavtal hyr vi helt sonika ut kontorsväxter till ert företag. Vi tar hand om allt; kostnadsfritt förslag på växter och krukor som kan passa hos er, service av växterna, samt utbyte av växter som inte längre känns eller ser rätt ut hos er.

I samtliga av våra hyresavtal ingår alltid skötsel av växterna. Ni kan därför slappna av och bara njuta av den nya miljön. För oss är det även viktigt att samtliga tjänster erbjuds till konkurrenskraftiga priser. Ni får med andra ord en komplett växtinredning samt service till låg kostnad. Samtliga växter registreras i ett serviceavtal för att ni ska ha en tydlig bild på vad ni har.

Färdiga blombuketter

När ni så behöver kan vi leverera buketter till speciella tillfällen. Från enstaka buketter till stora blomsterarrangemang, låt oss hjälpa till att piffa upp lite extra vid viktiga möten eller konferenser. Varför inte en blomma till alla hjärtans dag, eller till internationella kvinnodagen?
Att skänka en blomma till någon är ett bevis på uppskattning och respekt, samtidigt som vackra snittblommor pryder omgivningen på ett alldeles speciellt sätt.

Få ett gratis inredningsförslag – fyll i intresseanmälan.

företagsväxterföretagsväxter


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna om andra sorters kontorsservice vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form