Lokalvård

Lokalvård och städservice i Stockholm


Med lång erfarenhet av lokalvård i Stockholm utför vi städning anpassad efter kundens önskemål och behov. Tillsammans med er syr vi ihop ett förslag som fokuserar lika mycket på miljö och kvalitet som ekonomiskt fördelaktiga lösningar. Eftersom vi är noga med att arbeta med det senaste inom städteknik och städutrustning behöver vi inte använda oss av starka kemikalier. Bra för oss – bra för er.

Skräddarsydd lokalvård

Från tömning av papperskorgar och golvmoppning till kraftfull golvrengöring med städmaskiner, vi ser till att anpassa städningen efter rådande krav. Detta gäller oavsett om ni har ett mindre kontor eller en större fabrik. Vi på DS Facility Management har en utmärkande egenskap som gör oss unika – att alltid fokusera på det som är bäst för dig som kund. I vår värld är det en självklarhet att skapa, bygga och utveckla goda relationer i syfte att etablera långsiktiga förtroenden med våra kunder.

Upptäck fördelarna med en skräddarsydd lokalvård – fyll i intresseanmälan.


Kontakta oss gärna, ni kan också läsa mer på länkarna angående de olika sorters städ vi utför.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form