fbpx

Aktivt vatten

Aktivt vatten – framtidens rengöring

Framtidens rengöring är här. Vi på SOL Facility Services arbetar med patenterade Stabiliserade Aqua Ozonet (SAO), även känt som aktivt vatten. Maskinen Lotus Pro omvandlar vanligt, kallt kranvatten till aktivt vatten som drar till sig både smuts och bakterier. Metoden har gett ett fantastiskt resultat i skolor, livsmedelsbutiker, gym samt inom vården. Tack vare av att Lotus Pro inte använder kemikalier slipper ni den negativa effekt som starka kemikalier för med sig. Det ni får är istället en rengöring utan kemikalier som är enkel, desinficerande och skonsam mot miljön.

Så går rengöring utan kemikalier till

Det kalla kranvattnet renas först genom ett filter. Maskinen omvandlar därefter syret i vattnet till ozon, som sedan blandas in i det vanliga vattnet. Slutresultatet är en miljövänlig rengöringsmetod som är helt ofarlig för människor, som tar bort oönskade lukter samt dödar mögel, bakterier och mikroorganismer. Den är därmed effektivare än lokalvård utförd med kemikalier. Allt med hjälp av vanligt kranvatten.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för rengöring utan kemikalier och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Upptäck fördelarna med aktivt vatten – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form