fbpx

Butiksstädning

Butiksstädning med högklassig hygien

För att butiksstädningen ska möta rådande krav och behov är det viktigt att den anpassas efter butiken. Både kundupplevelsen från de som besöker butiken såväl som trivseln hos de anställda är beroende av lokalernas renlighet. Vi tillhandahåller högklassig städning samt hygien- och bakteriekontroller helt efter era önskemål. Samtliga av våra tjänster är ekonomiskt fördelaktiga, något vi jobbar hårt för.

Butiksstädning på dagar & tider som passar er

Med oss är det ni själva som bestämmer vilken tid på dygnet och vilka dagar i veckan som butiken ska städas, och hur. Hela butiksstädningen skräddarsys efter era behov och önskemål. Tvätt av entrémattor, grovrengöring, fönsterputs, polering av golvytor, livsmedelshygien i form av rengöring av chark- och produktionsanläggningar, hos oss får ni allt. Vi rengör även samtliga ytor i butiken, från hyllor och kassor till rulltrappor.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för butiksstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få en snygg och ren butik idag – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form