fbpx

Byggstädning

Byggstädning med största noggrannhet

Med lokalvårdare som utför sitt arbete med absolut största noggrannhet erbjuder vi på SOL Facility Services byggstädning av högsta kvalitet. Vi är noga med att hålla en bra prisnivå på samtliga av våra tjänster där städningen utförs med minsta möjliga miljöpåverkan. Till oss är ni välkomna både under byggarbetet för att få en effektiv byggarbetsplats, såväl som efteråt för att göra lokalen inflyttningsbar.

Byggstädning under och efter renovering

Under själva renoveringen städar vi undan och håller efter så att byggarbetet kan fortgå så effektivt som möjligt. Byggdamm städas bort utan kemikalier för att undvika en negativ hälsopåverkan, detta gäller både när vi underhåller byggarbetsplatsen som när lokalen ska göras inflyttningsbar. Vid det senare ser vi till att städa bort samtliga tecken på att en renovering har ägt rumt, självfallet med miljövänliga rengöringsmetoder och stor flexibilitet gentemot våra kunder.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för byggstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Låt oss utföra en byggstädning ni är nöjda med – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form