fbpx

Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm med omnejd


Få hjälp med flyttstädningen i den lilla lägenhet, den större villan, eller på ert kontor. Inget projekt är för litet eller för stort för oss på DS Facility Management. Vi utför flyttstädning främst i Stockholm med omnejd, men tveka inte att höra av er om ni bor något längre bort. Med lång erfarenhet av lokalvård, hög service gentemot våra kunder, samt som flexibla i våra tjänster gällande dagar och tider kan ni anlita oss med kort varsel.

Flyttstädning med checklista

Våra erfarna och duktiga lokalvårdare är noga med att efterlämna ett bra resultat efter slutförd städning, och det till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. Vid varje städning använder vi oss av en checklista för att säkerställa att allt blir rent ner till minsta detalj.

Glöm inte att ni som privatperson kan göra avdrag för tjänsten. Om ni så önskar gör vi avdraget direkt på fakturan.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för flyttstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få bra flyttstädning till rätt pris – fyll i intresseanmälan.


  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form