fbpx

Flyttstädning

Flyttstädning – Företag & kontor

En flytt innehåller flera delmoment. En av de viktigaste punkterna att bocka av är flyttstädning av kontor eller andra företagslokaler. Inget projekt är för litet eller för stort för oss på SOL Facility Services. Vi är en trygg och effektiv städpartner som har lång erfarenhet av lokalvård, hög service gentemot våra kunder och stor flexibilitet gällande dagar och tider. Boka in flyttstädning för företag så fort ni har flyttdagen inplanerad eller hör av er till oss med kort varsel.

Flyttstäd för företag med checklista

Våra erfarna och duktiga lokalvårdare är noga med att efterlämna ett bra resultat efter genomfört flyttstäd för företag, och det till ett ekonomiskt fördelaktigt pris. Vid varje städning använder vi oss av en checklista för att säkerställa att allt blir rent ner till minsta detalj.

Våra medarbetare bockar av punkterna på checklistan i tur och ordning så att inget missas. En flyttstädning innehåller många städmoment och checklistan har tagits fram för att garantera ett slutresultat som alla parter är nöjda med.

Flyttstädning kontor – Vi hjälper dig

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för flyttstädning av kontor och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet. Vill du läsa mer om flyttstädning för företag i olika städer kan du göra det nedan:

Företagsflytt Göteborg
Företagsflytt Malmö

Anlita flyttstäd för företag till förmånligt pris – fyll i intresseanmälan nedan redan idag.


  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form