fbpx

Företagsflytt Malmö

Företagsflytt Malmö

Står du inför en företagsflytt i Malmö? Då står vår erfarna och engagerade personal redo att utföra flyttstädningen. Det är alltid mycket att tänka på vid flytt av kontoret eller andra företagslokaler. Därför är det en bra idé att släppa allt som har med städningen att göra till oss på SOL Facility Services. Vi tar gärna över ansvaret för ert företags flyttstäd i Malmö – från start till mål.

Flyttstädning vid företagsflytt i Malmö

Vi på SOL Facility Services strävar alltid efter att underlätta våra kunders vardag. Vår flyttstädning i Malmö för företag är inget undantag. Flexibilitet är något vi värdesätter högt. Vi skapar ett skräddarsytt städupplägg, oavsett vilken tid och dag ni behöver oss. Genom tydlig kommunikation kommer vi överens om när flyttstädet ska vara klart och hur det kommer gå till.

Flyttstäd Malmö – med en omfattande checklista

Flyttstädning är en av de mest heltäckande städningarna som görs. I tjänsten ingår ett stort antal städmoment. Vi på SOL Facility Services har gjort en utförlig checklista som vi alltid utgår från när det kommer till städ vid företagsflytt i Malmö. Vår noggranna personal bockar löpande av städmoment efter städmoment på listan, för att säkerställa att inga detaljer missas. Det detaljerade städupplägget garanterar ett flyttstäd i Malmö med ett skinande rent slutresultat.

Heltäckande lokalvårdsleverantör i Malmö

Ni kan anlita oss på SOL Facility Services för mer tjänster än en effektiv flyttstädning. Vi är en heltäckande leverantör som erbjuder flertalet olika tjänster inom lokalvård. Om ni väljer att teckna två tjänster hos oss, bjuder vi på en tredje tjänst. Ni kan exempelvis ta del av en fruktkorg på jobbet utan extra kostnad. Ett urval av våra tjänster i Malmö är:

•Lokalvård Malmö
Kontorsstädning Malmö
Golvvård
Hotellstädning
Byggstädning

Bra flyttstädning i Malmö

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntan när det kommer till bra flyttstädning i Malmö. Våra engagerade medarbetare ser till att skapa unika lösningar för varje projekt. När ni anlitar oss på SOL Facility Services kan ni se fram emot ett flexibelt upplägg. Vi är övertygade om att långvariga samarbeten skapas med nöjda kunder. Fyll i intresseanmälan nedan redan idag!

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form