fbpx

Fönsterputs

Fönsterputs – Företag & kontor

Våra erfarna och noggranna fönsterputsare utför fönsterputs för företag och fönsterputsning på kontor i Stockholm med omnejd. Alla våra uppdrag utförs till ekonomiskt fördelaktiga priser. Vänd er till oss för att få era fönster tvättade på insidan, utsidan och mellan glasen om så önskas. Vi gör alla typer av fönsterputsningsuppdrag, oavsett typ av fönster eller placering på era fönster. Eftersom miljön är viktigt för oss använder vi oss endast av miljövänliga produkter.

Skräddarsydd fönsterputsning för företag

För att kunna ge er den fönsterputsning för företag som önskas anpassar vi oss helt efter era tidsramar. Vår utrustning stödjer fönsterputs på höga höjder och samtliga i vår personal har liftkörkort. Vare sig ni behöver hjälp endast vid ett enstaka tillfälle eller om ni önskar löpande kontrakt (där vi kommer ett flertal gånger per månad/år) står vi till förfogande. Samtliga tjänster skräddarsys för att inte störa ert företags kärnverksamhet.

Vi hjälper er med fönsterputs på kontor

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för fönsterputsning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få en klarare utsikt från era fönster med hjälp av vår tjänst med fönsterputs på kontor. Välkommen att fylla i intresseanmälan nedan.

Förutom Stockholm finns vi bland annat i dessa städer:

Fönsterputs Göteborg

Fönsterputs Malmö

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form