fbpx

Fönsterputs

Fönsterputs med miljövänliga produkter

Våra erfarna och noggranna fönsterputsare utför uppdrag i hela Stockholm med omnejd, där samtliga uppdrag utförs till ekonomiskt fördelaktiga priser. Till oss kan ni vända er för att få era fönster tvättade på insidan, utsidan och mellan glasen om så önskas. Vi åtar oss alla typer av fönsterputsningsuppdrag, oavsett typen av fönster och vart era fönster sitter. Eftersom miljön är viktigt för oss använder vi oss dessutom endast av miljövänliga produkter.

Skräddarsydd fönsterputsning

För att kunna ge er den fönsterputsning som önskas anpassar oss helt efter era tidsramar. Vår utrustning stödjer även fönsterputs på upp till 54 meters höjd, och vid fönsterputs på upp till 15 meter tillkommer ingen extra kostnad för lift. Vare sig ni behöver hjälp endast vid ett enstaka tillfälle eller om ni önskar löpande kontrakt, där vi kommer ett flertal gånger per månad / år, står vi till förfogande. Samtliga tjänster skräddarsys för att inte störa ert företags kärnverksamhet.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för fönsterputsning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Få en klarare utsikt från era fönster – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form