fbpx

Fönsterputs Malmö

Fönsterputs Malmö

Vi på SOL Facility Services har en utbildad och erfaren personalstyrka som står redo att ta sig an ert företags fönsterputs i Malmö. Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete skapar långsiktiga städsamarbeten. Vår personal är lyhörda och har ett öga för detaljer, vilket ger ett skinande rent slutresultat. 

Skräddarsydd fönsterputsning i Malmö

Vår högsta prioritet är att erbjuda en fönsterputsning i Malmö för företag som påverkar kärnverksamheten så lite som möjligt. Vi är flexibla och lösningsinriktade när det kommer till tider, städupplägg och andra önskemål. Ni kan anlita oss för fönsterputs vid ett enstaka tillfälle, eller så kan ni teckna en löpande fönsterputsning där vi tillsammans kommer fram till ett passande intervall för ert kontor.

Anpassningsbar fönsterputsare i Malmö

Vi på SOL Facility Services är en anpassningsbar fönsterputsare i Malmö som utför alla möjliga fönsterputsningsmoment. Ni väljer själva om vi ska putsa era fönster på utsidan, insidan eller mellan glasen. Vår personal har liftkörkort och utrustning som möjliggör fönsterputsande på hög höjd. Självklart använder vi bara miljövänliga produkter när vi utför fönsterputsningen.

Fönsterputs företag – Malmö

När ni anlitar SOL Facility Services för fönsterputs för företag i Malmö är det möjligt att snabbt och enkelt lägga till fler städtjänster. Vi erbjuder flertalet städtjänster i staden, till exempel:

Lokalvård Malmö

Kontorsstädning Malmö

Företagsflytt Malmö

Samla städtjänster och få bonus

Om ni väljer att teckna två städtjänster hos SOL Facility Services, bjuder vi på en tredje kontorstjänst. Då kan ni till exempel se fram emot en fruktkorg på kontoret utan extra kostnad. Fyll i en intresseanmälan nedan, så får ni tillbaka ett skräddarsytt offertförslag inom kort. Vi ser fram emot att förenkla er vardag!

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form