Garagestädning

Garagestädning som förbättrar miljön

För att kunna ge er den garagestädning som ni behöver i Stockholm är vi på DS Facility Management noga med att rengöra maskinerna på ett säkert sätt. Eftersom sopning och spolning ofta leder till att brunnar sätts igen undviker vi detta och använder istället maskiner som sopar och skurar golvet på ett så optimalt sätt som möjligt. För att göra tjänsten mer kostnadseffektiv för er som kund kan våra maskiner rengöra stora ytor på kort tid.

Skräddarsydd garagestädning

För att tillgodose era specifika behov och önskemål kan vi se till att skräddarsy tjänsten. Detta gör att städningen i sig därmed aktivt bidrar till att förbättra er miljö, oavsett om ni har ett stort eller litet garage, lager eller centrallager. Vi anpassar oss efter er.

För att ni ska få den garagestädning ni önskar rekommenderar vi löpande rengöring. Detta håller nere både driftkostnaden såväl som reparationskostnaden av era maskiner.

Anlita oss för er nästa garagestädning – fyll i intresseanmälan.

Intresseanmälan

Namn: *

Telefon: *

E-post: *

Nyheter

Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

Läs mer

Kontakta oss idag

Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

DSFM sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

DSFMlogin form