fbpx

Hotellstäd

Hotellstädning

Städning av hotell, restauranger & konferenslokaler

Hotellstädning StockholmVi på DS Facility Management erbjuder högkvalitativ städning inom hotellstädning, restaurangstädning samt städning av konferenslokaler. Tack vare engagemanget hos vår erfarna och väl omtyckta personal får ni en noggrann städning ner till minsta detalj. Samtliga av våra städtjänster skräddarsys efter era önskemål och behov, och vi är noga med att hålla en bra prisnivå. Eftersom vi dessutom är noga med att städningen utförs med hänsyn till miljön är samtliga av våra städprodukter miljövänliga.

Hotellstäd

Med lång erfarenhet av städning på hotell ser vi alltid till att leverera bästa möjliga resultat. Vi vet att det är högt tempo på hotell, och att gäster förväntar sig ett rent och fräscht rum. För att kunna möta de höga krav och behov som råder inom hotellbranschen är samtliga av våra lokalvårdare utbildade inom hotellstäd. Innan vi påbörjar vårt arbete går vi tillsammans med er igenom era önskemål och behov. Därefter gör vi checklistor för att samma noggrannhet ska ske vid varje städpass.

Städning av konferenslokaler och restaurangstädning

Utöver hotellstädning erbjuder vi även städning av konferenslokaler och restauranger. Även här går vi igenom tjänsten tillsammans med er och anpassar den efter era önskemål, självfallet med samma noggrannhet kring checklistor och med avstämning kring dessa. När ni anlitar oss för städning inom dessa områden får ni rena och trevliga lokaler som besökare och gäster trivs i.

Städning av andra lokaler och tilläggstjänster

Vi tillhandahåller våra kunder med städning på golfanläggningar och andra anläggningar som är mer säsongsbetonade. Utöver detta erbjuder vi tilläggstjänster som t.ex. parkering av bilar, hjälp med att bära bagage, receptionsarbete, diskning samt mycket annat. Det går bra att anlita oss per timme för dessa tjänster om så önskas.

Vill du få veta mer? Fyll i intresseanmälan för en kostnadsfri offert.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för hotellstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.


  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form