fbpx

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Kontorsstädning i Stockholm & övriga Sverige

Vill ni ha en kontorsstädning som är lika effektiv som miljövänlig? Vi på SOL Facility Services erbjuder kontorsstädning i Stockholm och övriga städer runt om i landet.

Genom oss kan ni ta del av skräddarsydd kontorsstädning efter kontorets behov. Oavsett om ni har små eller stora lokaler står vi till förfogande när det passar er. Tillsammans ser vi över hur ofta och när på dygnet ni vill att våra lokalvårdare ska vara på plats för nästa kontorsstäd.

Vad ingår i kontorsstädning genom SOL Facility Services?

Vår kontorsstädning omfattar det just ni är i behov av då vi erbjuder skräddarsydd och kundanpassat kontorsstäd. I vår kontorsstädning ingår bland annat:

– Allmän dammsugning och golvrengöring
– Veckostädning med noggrann damning av vågräta och utsatta ytor
– Heltvätt av toaletter och kök

I vår kontorsstädning ingår även mer periodiskt underhåll i form av följande städtjänster:

– Tvätt av mattor
– Rengöring av ventilation och rör
– Oljning av trägolv
– Heltvätt av toaletter och kök

Ovan är ett utdrag av några få exempel på städtjänster som faller under kontorsstädning genom oss på SOL Facility Services. Oavsett vad ni behöver skräddarsys tjänsten för kontorsstädning helt och hållet utefter era behov och önskemål.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för kontorsstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Kostnadsfri offert för kontorsstäd

Eftersom ett nära och kommunikativt arbete är viktigt för oss erbjuder vi ett kostnadsfritt besök och offert inför er bokning av kontorsstäd. Detta för att ni ska känna er trygga och nöjda med att låta oss utföra er kontorsstädning!

Boka ett kostnadsfritt första besök och offert genom att fylla i intresseanmälan nedan.

Här finns vi

Göteborg
Malmö

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form