fbpx

Rulltrappsstädning

Rulltrappsstädning med skonsam rengöring

För att ge besökarna en positiv upplevelse är det viktigt att samtliga ytor är välstädade och rengjorda, vilket självfallet omfattar rulltrappan. Ett positivt intryck här gynnar gallerian, butiken eller köpcentrumet som helhet. Med lång erfarenhet och stor flexibilitet gentemot våra kunder utför vi på SOL Facility Services rulltrappsstädning lika noggrant som skonsamt.

Miljövänligt städ av rulltrappor

För att ge er det resultat som önskas är vi noga med att anpassa städningen efter er. Gäller det två eller tjugo rulltrappor? Är de förhållandevisa korta, eller långa? Är de nya, eller har de ett par år på nacken? Oavsett era behov kan ni känna er trygga med att vi städar er rulltrappa miljövänligt, effektivt och noggrant, som varken tar bort pulverbeläggningar eller skrapar på ytan. Det ge er rulltrappor med färre driftstopp, lägre reparation- och servicekostnader samt ökad säkerhet.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på SOL Facility Services är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på SOL Facility Services ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för rulltrappsstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Boka in en lika effektiv som skonsam rulltrappsstädning – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form