fbpx

Trappstädning

Trappstädning i Stockholm med omnejd

När ni behöver hjälp med trappstädning är vi på DS Facility Management ett tryggt val av samarbetspartner. Vår erfarna och duktiga personal utför trappstädning i Stockholm med omnejd där de alltid gör sitt yttersta för att förse er med en pålitlig städtjänst av hög service. Vi skräddarsyr samtliga av våra tjänster efter era behov för att skapa en tjänst som fungerar för just er.

Skräddarsydd trappstädning efter behov

Oavsett vilken tid på dygnet, antalet dagar i veckan, eller vilka tilläggstjänster ni önskar är vi noga med att utföra trappstäd som ni är nöjda med. En välstädad och snygg fastighet gör att både boende som besökare trivs och mår bättre, samtidigt som det även visar att ni bryr er om fastigheten i sig. Vare sig ni är en mindre eller större fastighetsägare är ni varmt välkomna att vända er till oss.

Samtliga tjänster erbjuds till ekonomiskt fördelaktiga priser, och vi använder oss endast av produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. Eftersom behovet av trappstädning brukar öka under årets kallare månader kan vi även se till att utöka antalet besök per vecka under den perioden.

Tilläggstjänster som snöskottning och gräsklippning

För att ni inte ska behöva vända er till flera samarbetspartners och istället underlätta för er erbjuder vi tilläggstjänster som snöskottning, gräsklippning och larmrondering. Låt oss veta vad ni behöver så anpassar vi oss därefter.

Förmånlig helhetsleverantör

Vi på DSFM är en helhetsleverantör för lokalvård, kontorsservice och fastighetsservice som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag. Att bli kund hos oss på DSFM ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för trappstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Anlita oss för er trappstädning – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form