fbpx

Trappstädning

Trappstädning – Stockholm med omnejd

När ni behöver hjälp med trappstädning är vi på SOL Facility Services ett tryggt val av samarbetspartner. Vår erfarna och duktiga personal utför trappstädning i Stockholm med omnejd där de alltid gör sitt yttersta för att förse er med en pålitlig städtjänst av hög service. Vi skräddarsyr samtliga av våra tjänster efter era behov för att skapa en tjänst som fungerar för just er.

Skräddarsydd trappstädning efter behov

Oavsett vilken tid på dygnet, antalet dagar i veckan eller vilka tilläggstjänster ni önskar, är vi noga med att utföra trappstäd som ni är nöjda med. En välstädad och snygg fastighet gör att både boende och besökare trivs och mår bättre, samtidigt som det även visar att ni bryr er om fastigheten i sig. Vare sig ni är en mindre eller större fastighetsägare är ni varmt välkomna att vända er till oss.

Trappstädning – Pris

Vi erbjuder trappstädning till ett ekonomiskt fördelaktigt och konkurrenskraftigt pris. Fyll i en intresseanmälan nedan så återkommer vi med ett pris för trappstädning som är anpassat utefter era behov och önskemål. Eftersom behovet av trappstädning brukar öka under årets kallare månader kan vi även se till att utöka antalet besök per vecka under den perioden. Vi använder oss endast av produkter med minsta möjliga miljöpåverkan.

Tilläggstjänster som snöskottning och gräsklippning

För att ni ska slippa behöva vända er till flera samarbetspartners, vill vi underlätta för er genom att erbjuda tilläggstjänster såsom snöskottning, gräsklippning och larmrondering. Låt oss veta vad ni behöver så anpassar vi oss därefter.

Förmånlig helhetsleverantör

På SOL Facility Services är vi en helhetsleverantör av lokalvård, fastighetsservice och kontorsservice. Vi vill att våra kunder ska få en enklare och smidigare vardag, men även erbjuda förmåner som bara en helhetsleverantör kan göra. Därför erbjuder vi möjligheten att anlita oss för trappstädning och ytterligare en tjänst för att få en tredje tjänst, såsom en fruktkorg, på köpet.

Vanliga frågor om trappstädning

Hur ofta behöver vi trappstädning?

Generellt sett brukar ett trapphus behöva städas cirka en gång i veckan, men det kan givetvis variera, både efter typen av fastighet, men även efter väder och årstid. Behovet av trappstädning brukar allmänt vara större under vinterhalvåret än under sommarhalvåret. Då erbjuder vi oss självklart att städa oftare än en gång i veckan.

Erbjuder ni endast trappstädning i Stockholm?

Vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Stockholm, men vi kan även erbjuda trappstädning i städer som Göteborg, Malmö, Solna med flera.

Är det alltid samma personal som utför trappstädning?

Ja. När ni tecknar ett avtal med oss så får ni trappstädning utförd av samma personal, med undantag för semester och sjukdom.

Erbjuder ni fler lokalvårdstjänster utöver trappstädning?

På SOL Facility Services har vi ett brett utbud av lokalvård i Stockholm, bland annat kontorsstädning, butiksstädning, städning av centrumanläggningar, byggstädning, hotellstäd, garagestädning, golvvård och städning av rulltrappor för att nämna några.

Anlita oss för er trappstädning – fyll i intresseanmälan.

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form