fbpx

Om oss

Om DSFM

Upplev enkelheten med EN helhetsleverantör.

Vår kärnverksamhet är att förenkla våra kunders vardag. Genom att bli en helhetsleverantör.
Många har i dag flera olika leverantörer för lokalvård, kaffeservice, växtservice, fruktkorgar, kontorsvaror etc.. en del har upp till 30 olika leverantörer. Vi förenklar företagets vardag genom att bli en enda leverantör av dessa tjänster, det kallar vi för Facility Management.

Vi har byggt vår verksamhet på fyra hörnpelare vilket ger DS Facility Management en stabil grund. Kvalitetspolicy, arbetsmiljöpolicy, miljöpolicy och säkerhetspolicy.

Ladda ner vår nya företagsbroschyr

DS Facility Management är leverantören för er som söker engagemang och känsla för helheten inom Facility Management. Oavsett om det handlar om punktinsatser eller helhetslösningar är vi lyhörda med ett öga för detaljer. Vi är genuint engagerade när vi skapar lösningar för våra kunder i vår strävan att skapa långvariga samarbeten.

Vi har lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé. Vi har kunder i alla storlekar och branscher. Vår erfarenhet, flexibilitet och vilja att alltid göra vårt yttersta skapar goda resultat.

Oavsett storlek på ert företag kan ni som totalkund utnyttja våra kompetenser, exempelvis städning, kaffe, frukt, entrémattor, växter, fastighetsservice, bemanning. DS Facility Management ger en heltäckande lösning.

Vi förenklar våra kundens vardag genom att vara en helhetsleverantör.

Lokalvård

Vi kan lokalvård helt enkelt och har hållit på med det hela vårt liv. Vi tycker om att hjälpa våra kunder med olika typer av lokalvårdsbekymmer.

Kontorsservice

Vi har två utgångspunkter för våra kontorstjänster: effektivitet och trivsel. Där trivseln är stor ökar effektiviteten. Därför erbjuder vi allt ifrån fruktkorgar, kaffemaskiner och växter till lampor och entrémattor.

Bemanning

Med DS Facility Management får ert företag en flexibel lösning där alla behov tillmötesgås och där ni som kund bestämmer.

Fastighetsservice

Saknar ni någon som tar hand om er fastighetsservice? På DS Facility Management jobbar vi för att ge er bästa möjliga service efter era önskemål och krav.

Upplev enkelheten med EN helhetsleverantör.

David Ståhl

 

 

Med förhoppning om ett gott samarbete.
Med vänlig hälsning


David Ståhl
VD
DS Facility Management AB


Samarbetspartners

  Intresseanmälan

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Nyheter

  Ta del av vad som händer och de senaste nyheterna hos oss på DS Facility Management.

  Läs mer

  Kontakta oss idag

  Har du ytterligare frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  DSFM sign up form


  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

  DSFMlogin form